Loading...

advies, ontwerp & realisatie

choc's studio

Choc Studio is in 2007 opgericht door Robbert Maarsen en Julia de Jong. Modern chic en eigenzinnig noemen de Haarlemse interieurontwerpers hun stijl. Opdrachtgevers die professionele hulp nodig hebben bij de inrichting van een woning of bedrijfsruimte, kunnen hiervoor terecht bij Choc's ontwerpstudio. Of het nu gaat om één woonlaag of een complete behuizing: Choc Studio zorgt voor het meest optimale interieuradvies en ontzorgt in de realisatie ervan. En dat altijd met liefde voor Italiaans design en leefbare luxe als uitgangspunt.

Choc Studio werkt voor zowel particulieren als voor bedrijven, in binnen- en buitenland. Geïnteresseerd in wat wij voor u kunnen betekenen? Ontmoet ons voor een oriënterende gesprek: bel met 023 - 532 8487 of mail naar info@chocstudio.nl. Of zie voor meer informatie onze diensten en werkwijze

Opgeleid in de communicatie met een kleurrijk carrièrepad: van reclame en vormgeving tot marketing en organisatieadvies. Nu eigenaar van en interieurontwerper bij Choc Studio. Gespecialiseerd in 3d visualisatie. Houdt niet van half werk, want een goed (en dus doordacht) interieur vraagt nu eenmaal om aandacht, creativiteit en een flinke dosis liefde.

Julia de Jong
eigenaar en interieurontwerper

Als broekie begonnen bij Ikea als decorateur en ondertussen ruim 30 jaar werkzaam in het interieurvak. Zijn carrière is gelopen van Co van der Horst tot Eric Kuster. Nu eigenaar van en interieurontwerper bij Choc Studio. Vakidioot, wars van massaproductie en kwalitatief inferieure producten. En is er ergens een probleem? Robbert weet het op te lossen...altijd!

Robbert Maarsen
eigenaar en interieurontwerper

Choc Studio heeft de beschikking over een professionele pool aan interieurspecialisten. Voor de realisatie van onze interieurs kunnen wij dan ook een beroep doen op
Jeroen (raambekleding en stoffering), Dennis (keukens), het team van Harold (interieurbouw), het team van Feki (schilderen, stuken en behangen), Jorrit (electra) en Jerry (montage).
Daarnaast werken we samen met diverse badkamerspeciaalzaken en leveranciers van vloeren.

En ons team...
van alle markten thuis

contact