Loading...

kleinmeubelen, wanddecoratie en accessoires

woondecoratie

Design is so simple, that's why it is so complicated

Paul Rand
Zonder de juiste woondecoratie is een interieur is niet af. Daarom neemt Choc Studio binnen haar ontwerpen ook woonproducten als kleinmeubelen, wanddecoratie en woonaccessoires mee. Per project kijken we welk soort woondecoratie het beste past binnen de sfeer van het ontwerp, het karakter van de woning en - niet onbelangrijk - de (leef)stijl van de opdrachtgever. Hiervoor hebben wij toegang tot de collecties van diverse groothandels en leveranciers. Zie hieronder voor een selectie van Choc's favoriete merken en producten.
kleinmeubelen
Choc Studio werkt met diverse meubelmerken die naast de grote (basis)meubels als banken, tafels en eetkamerstoelen ook prachtige, decoratieve kleinmeubelen produceren. Denk hierbij aan bijzettafels, poefs, spiegels en piedestals. Het zijn dit soort aanvullingen op een interieur, die het verschil maken. >> Zie voor een idee de websites van Meridiani, Marac en Vibieffe.
wanddecoratie
Een mooi werk aan de muur heeft inpact op het hele interieur. De galleries Umo en Cobra Art bijvoorbeeld, hebben een veelheid aan photo art, waar we graag uit putten. Ook het Spaanse kunsthuis Montxo heeft een steeds wisselende collectie aan graphic art. En voor wie aandurft een gehele muur tot kunstwerk om te toveren, biedt het maatwerk behang van Glamora, Inkostrio Bianco of Wall&Deco uitkomst: deze collecties aan uitgesproken wall prints, zijn zeker artistiek te noemen.
woonaccessoires
Kussens, plaids, kandelaars, vazen en schalen... we decoreren hier graag onze interieurs mee af. Zo hebben we zelf een collectie sierkussens onder het label Pure Choc, die weer prachtig combineren met bijvoorbeeld de faux fur plaids van Zinc. En voor allerhande glas- en aardewerk struinen we diverse groothandels af, waar we de pareltjes uit het aanbod proberen te vissen. Kortom, kleine gebaren met een groots resultaat.

contact