Loading...

zwaanshoek

moderne villa

Object: moderne villa

Datum: 2015

Opdracht: interieurontwerp & realisatie

Diensten: interieuradvies - interieurontwerp - 3d visualisatie - lichtplan - kleurplan - materiaalplan - begeleiding 3e partijen - logistieke planning - maatwerk interieurbouw- levering van meubelen, verlichting, vloer-, wand- en raambekleding en woonaccessoires.

Choc Studio kreeg de vrije hand om deze moderne Noord Hollandse villa geheel opnieuw in te richten. Van de wandafwerking tot de vloeren. Van de inbouwkasten tot de superdeluxe maatwerk open haard. Van de riante loungekuil tot het zonnige terras met buitenbarbecue. Van alle kinderslaapkamers, de extra badkamer tot de luxe master bedroom. En natuurlijk van alle meubelen en verlichting tot de meest bijzonder accessoires. Het resultaat: sophisticated met een snufje weelde.
Meubelen o.a. van Marac (zithoek), Meridiani en Pure Choc. Vloekleden van Limited Edition, vloerbedekking van Lano. Verf van Little Greene, behang van Phillip Jeffries, stoffen van Villa Nova, Zinc en Casamance. Verlichting van Foscarini, Tom Dixon, Maretti en Layer by Adje.
Februari 2015 gepubliceerd in Stijlvol Wonen (fotografie: Denise Zwijnen - © Sanoma Regional Belgium N.V.)
publicatie Stijlvol Wonen
interieur design woonkamer
luxe woonkamer interieurontwerp
interieurontwerp woonkamer
keuken moderne villa
woonkamer moderne villa
chaise longue Meridiani
design luxe slaapkamer
luxe badkamer
ontwerp terras zitkuil

 vorige alle projecten volgende