Loading...

van kennismaking tot oplevering

choc's werkwijze

kennismaking

Bent u geïnteresseerd om uw woonruimte of bedrijfsruimte te laten ontwerpen en inrichten door Choc Studio? Dan zouden we u graag eerst beter leren kennen: om wat voor een ruimte gaat het? Wat zijn uw wensen en verwachtingen? En wat kan Choc Studio daarin voor u betekenen? Door alle uitgangspunten helder te krijgen, kunnen we gezamelijk beter inschatten of wij de juiste partij voor u zijn. Een vrijblijvende kennismakingsafspraak maken? Bel 023 5328487 of stuur ons een mail.

het interieurontwerp

Zodra we van u de opdracht hebben gekregen, gaan we concreet van start. Afhankelijk van de opdracht (bestaande bouw of nieuwbouw) kijken we zo mogelijk eerst op locatie. In samenspraak met u wordt vervolgens het ontwerp gemaakt. Dit houdt in: een creatief voorstel, een uitgewerkt interieurontwerp, een kleur- en materiaalpalet en een productvoorstel. Het uiteindelijke ontwerp komt inclusief een overzicht van de benodigde werkzaamheden en een voorstel voor de interieurproducten met bijbehorend kostenplaatje.

de realisatie

Als het ontwerp in de uitvoeringsfase komt, dragen wij uiteraard zorg voor de productie, planning en plaatsing van de benodigde (maatwerk) meubelen, verlichting, raambekleding en wandbekleding, woonaccessoires etc. Daarnaast werkt Choc Studio samen met een professioneel netwerk van specialisten in o.a. keukens, badkamers, vloerafwerking en wandafwerking.

kosten

In een vrijblijvend kennismakingsgesprek, kunt u uw wensen en eisen kenbaar maken. Betreft het een zakelijke of een privé ruimte? Wat is de functie van de ruimte? Om hoeveel vertrekken gaat het? Welke verwachtingen heeft u van het ontwerp? En van de uiteindelijke realisatie? Op basis van dit gesprek, kunnen wij voor u een inschatting van de benodigde werkzaamheden en een beraming van de kosten maken.

3d visualisatie

Vindt u het lastig om voor te stellen welke kansen het interieur van uw woning of bedrijfsruimte biedt? Met behulp van 3d-impressies geven wij inzicht in de potentie van uw woning of bedrijfsruimte. Door de mogelijkheden visueel te maken, zult u bemerken dat er vaak veel meer kan dan wat u in de eerste instantie wellicht gedacht had. Zo krijgt u ruim voor de realisatiefase een duidelijk beeld van het beoogde nieuwe interieur.

geïnteresseerd?

Wilt u weten of Choc Studio wat voor u kan betekenen? Bel 023 5328487 of mail voor het maken van een vrijblijvend kennismakingsafspraak. Wilt u eerst meer zien van wat wij doen? Bekijk dan onze portfolio voor een indruk.

portfolio