Loading...

van interieurontwerp tot realisatie

choc's diensten

The details are not the details. They make the design.

Charles Eames
Een goed interieurontwerp ligt nooit standaard op de plank. Ieder interieur heeft nu eenmaal z'n specifieke gebruikerseisen. En elke opdrachtgever zijn eigen unieke wensen en behoeftes. Choc Studio benadert daarom iedere opdracht met een onbevangen blik. Zo komen wij tot de best passende interieurs.
Voor Choc Studio zijn het interieurontwerp en de realisatie ervan niet los van elkaar te zien. Het eindresultaat van een interieur wordt evengoed bepaald door het ontwerp als door de kwaliteit van uitvoering en gekozen producten en materialen. Met aandacht en zorg gedaan, zullen ontwerp en uitvoering elkaar versterken. En om dat te waarborgen, blijven wij van begin tot eind bij onze projecten betrokken.
1. ontwerpfase
- het ontwerp van het interieur -
Choc Studio maakt en visualiseert altijd meerdere ontwerpen, inclusief een lichtplan en een product-, materiaal- en kleurvoorstel. Uitgangspunt is tot één realistisch en dus concreet uitvoerbaar ontwerp te komen. Voordeel van deze werkwijze is dat het definitieve ontwerp hierdoor een-op-een te vertalen is in het uiteindelijke interieur, inclusief een overzicht van de benodigde werkzaamheden en een voorstel voor de interieurproducten met bijbehorend kostenplaatje.

2. begeleidingsfase
- de (technische) voorbereiding -
Afhankelijk van het definitief ontwerp, zal bepaald moeten worden welke specialisten voor welke werkzaamheden nodig zijn. In het geval van bijvoorbeeld constructieve aanpassingen (verbouw/aanbouw) zal een aannemer in de arm genomen moeten worden. Maar ook voor minder complexe werkzaamheden zoals schilder-, herstel- en reparatiewerkzaamheden, moeten de juiste partijen bijeengezocht en aangestuurd worden. Choc Studio kan hierin zonodig en zogewenst een regierol aannemen.
3. realisatiefase
- de plaatsing van het interieur -
Choc Studio draagt uiteindelijk zorg voor de selectie, productie, levering en plaatsing van de diverse benodigde (maatwerk) woonproducten waaronder stoffering, vloer-, wand- en raambekleding, meubelen, verlichting en woonaccessoires. Naast het realiseren van het meest optimale interieur, is ons uitgangspunt de opdrachtgever zoveel mogelijk te ontzorgen in dit proces.

>> Wilt u ons ontmoeten? Bel 023 5328487 of mail naar info@chocstudio.nl

referenties