Loading...

bloemendaal

rijksmonument

Object: monumentale woning

Datum: 2020

Opdracht: interieurontwerp & realisatie

Diensten: interieuradvies - interieurontwerp - 3d visualisatie - lichtplan - kleurplan - materiaalplan - ontwerp maatwerk producten - levering van meubelen, verlichting, binnendeuren, vloerkleden, behang, raambekleding en woonaccessoires.

Op het Bloemendaalse park Brederode, aan de rand van de duinen, is een bijzonder Rijksmonument herontwikkeld. In dit voormalige psychiatrisch ziekenhuis - met z'n bizar hoge plafonds en tot de verbeelding sprekende geschiedenis - zijn 43 luxe woningen gerealiseerd. Zomer 2016 heeft Choc Studio de opdracht gekregen het interieur te ontwerpen van een van deze woningen. Na een intensief bouwtraject, is vier jaar later de laatste hand gelegd aan de uitvoering van het interieurontwerp.
Het eindresultaat, waarvan de imposante wenteltrap het hart vormt, is december 2020 gepubliceerd in Stijlvol Wonen Magazine.
Meubelen. o.a. van Meridiani, Prades en Pure Choc. Deuren van Albed. Vloerkleden van Limited Edition en Van Besouw. Behang van Wall&Deco, Arte en Dutch Walltexile, stoffen o.a. van Kirkby Design. Verlichting o.a. van Nemo, Fambuana en Tooy.
Fotografie: Denise Zwijnen voor Stijlvol Wonen - ©DPG Media Home Deco N.V.
publicatie Choc Studio in Stijlvol Wonen
keuken met bar
maatwerk eettafel
maatwerk behang van Wall & Deco
choc studio rapportage in Stijlvol Wonen
uitvoering interieurontwerp
luxe entree
woonaccessoires goud
uitvoering interieurontwerp
maatwerk interieur
trapontwerp
slaapkamer ontwerp en realisatie
slaapkamerontwerp
badkamerontwerp
overloop
werkplek thuis

 vorige alle projecten volgende