logo-mini
ontwerp en realisatie villa overveen

villa

  • DATUM:
    2016
  • project:
    particulier
  • opdracht:
    verbouw en realisatie

Vader en dochter zochten een nieuwe thuisbasis: het werd een twee-onder-een kap-woning op een prachtige locatie, maar met een behoorlijk gedateerde inrichting. De opdrachtgever zag dat er veel moest gebeuren om het stijlvol te krijgen en klopte bij Choc Studio aan. Op basis van Choc's interieurontwerp is uiteindelijk alles aangepakt: de vloeren, de muren, de verlichting, er is een scheidingswand gekomen met een open haard en alle meubels zijn nieuw geplaatst. In een maand tijd is onder leiding van Choc Studio de hele boel verbouwd en konden de bewoners hun nieuwe woning betrekken. En tot grote tevredenheid, aldus de opdrachtgever: "Ik had de eerste keer het wonderbaarlijke gevoel dat ik in Choc's tekening stapte, heel apart. We zijn er heel gelukkig mee, het is hier prachtig."
Gepubliceerd in de Stijlvol Wonen september-oktober 2016 (fotografie: Denise Keus - © Sanoma Regional Belgium N.V.)

Diensten: interieuradvies, interieurontwerp, 3d visualisatie, lichtplan, kleur- en materiaalplan, bouwbegeleiding, logistieke planning, maatwerk interieurbouw, levering van meubelen, verlichting, vloer, wand- en raambekleding en woonaccessoires.

Meubelen o.a. van Meridiani en Pure Choc. Behang van Wall and Deco, stoffen van Romo. Verlichting van Layer by Adje, Contardi, Fabbian en Nemo Cassina.

interieur overveen
interieurontwerp villa
verbouw en inrichting villa
accessoires interieur
overveen interieur
interieur eetkamer
slaapkamer interieurontwerp
interieur styling