logo-mini
luxe zithoek italiaans

nieuwbouwvilla

  • DATUM:
    2017
  • project:
    particulier
  • opdracht:
    verbouw & inrichting

Deze imposante nieuwbouwvilla, grenzend aan de Noord Hollandse duinen, vroeg wat betreft de inrichting om grootste gebaren. Het interieur - waaronder de zithoek en eethoek - is dan ook riant opgezet en biedt plaats aan een flink gezelschap. De hoge maatwerkkasten bij de haard, zorgen voor een soort van 'herenkamergevoel'. Het ronde kleed verbindt de fauteuils met de openhaard. Aangrenzend aan de woonkamer is voor de kinderen een eigen speelkamer ingericht. In de masterbedroom staat het bed in het midden van de ruimte en is naar buiten gericht om optimaal te kunnen genieten van het fantastische uitzicht. De maatwerkwerk bedombouw, omarmt het bed als het ware, wat voor een geborgen gevoel zorgt. Gepubliceerd in de Stijlvol Wonen najaar 2017 (fotografie: Denise Keus - © Sanoma Regional Belgium N.V.)

Diensten: interieuradvies, interieurontwerp, 3d visualisatie, kleurplan en materiaalplan, logistieke planning, maatwerk interieurbouw, levering van meubelen, verlichting, vloerkleden, verf, raambekleding en woonaccessoires.

Meubelen o.a. van Meridiani, Flexform, Pure Choc en Arco. Vloerkleden van Limited Edition. Gordijnstof van Casamance en Rome. Verlichting van Layer by Adje, Modular, Contardi en Flos.

lounge fauteuils flexform
chaise longue
barkrukken meridiani
interieurontwerp woonkamer
slaapkamer stadsappartement
badkamer stadappartement
luxe woonaccessoires
luxe slaapkamer
luxe slaapkamer
luxe slaapkamer
slaapkamer interieurontwerp