Loading...

maarssen

nieuwbouwvilla

Object: nieuwbouw villa

Datum: 2019

Opdracht: ontwerp & realisatie

Diensten: interieuradvies - interieurontwerp - 3d visualisatie - lichtplan - kleurplan - materiaalplan - begeleiding 3e partijen - logistieke planning - maatwerk interieurbouw- levering van meubelen, verlichting, vloerbekleding, wandbekleding, raambekleding en woonaccessoires.

Choc Studio is gevraagd een high-end interieur te ontwerpen en realiseren voor deze prachtige, riante nieuwbouwvilla met uitzicht op de Vecht. Hiervoor hebben we allereerst een aantal ontwerpen gemaakt en gevisualiseert, waarvan het voorkeursontwerp vervolgens vertaald is in een compleet licht-, kleur-, materiaal- en meubelplan. Het door de gehele woning gebruikte marmer is ter plaatse in Italiƫ uitgezocht en geeft een bijzonder luxe gevoel aan het interieur.
De speciaal voor deze woning gemaakte op- en inbouwmeubelen maken het interieur helemaal af.
Meubelen o.a. van Meridiani, Marac, Nilson Beds en Pure Choc. Vloerkleden van Carpetlinq en LImited Edition. Behang van Arte en Tibaut, stoffen o.a. van Casamance, Equipo DRT, Anthology, Kirkby Design en Zinc. Verlichting o.a. van Nemo, Moooi, Stout, Delta Light en Fambuena.

- wordt binnenkort professioneel gefotografeerd -
interieurontwerp nieuwbouwwoning Maarssen
luxe villa
interieurontwerp luxe villa
high end interieur
igh end interieurontwerp
interieurontwerp luxe keuken
interieurontwerp 3d impressie
slaapkamerontwerp nieuwbouwwoning Maarssen
interieurontwerp masterbedroom
luxe headboard
interieurontwerp inloopkast
badkamer met rose quarz marmer

 vorige alle projecten volgende