logo-mini

adviesontwerp & realisatie

Hulp nodig bij de inrichting van uw woning of bedrijfsruimte? Voor een maatwerk interieur kunt u terecht bij Choc Studio.

Choc Studio is in 2007 opgericht door Robbert Maarsen en Julia de Jong. Modern chic en eigenzinnig noemen de Haarlemse interieurontwerpers hun stijl. Opdrachtgevers die professionele hulp nodig hebben bij de inrichting van een woning of bedrijfsruimte, kunnen hiervoor terecht bij Choc's ontwerpstudio. Of het nu gaat om één woonlaag of een complete behuizing: Choc Studio zorgt voor het meest optimale interieuradvies en ontzorgt in de realisatie ervan. En dat altijd met liefde voor Italiaans design en leefbare luxe als uitgangspunt.

Choc Studio werkt voor zowel particulieren als voor bedrijven, in binnen- en buitenland. Geïnteresseerd in wat wij voor u kunnen betekenen? Ontmoet ons voor een oriënterende afspraak of zie voor meer informatie onze diensten en werkwijze

We Create Modern Chic Interiors

Julia de Jong

interieurontwerper

Opgeleid in de communicatie met een kleurrijk carrièrepad: van reclame en vormgeving tot marketing en organisatieadvies. Nu eigenaar van en interieurontwerper bij Choc Studio. Gespecialiseerd in 3d visualisatie. Houdt niet van half werk, want een goed (en dus doordacht) interieur vraagt nu eenmaal om aandacht, creativiteit en een flinke dosis liefde.

Robbert Maarsen

interieurontwerper

Als broekie begonnen bij Ikea als decorateur en ondertussen ruim 30 jaar werkzaam in het interieurvak. Zijn carrière is gelopen van Co van der Horst tot Eric Kuster. Nu eigenaar van en interieurontwerper bij Choc Studio. Vakidioot, wars van massaproductie en kwalitatief inferieure producten. En is er ergens een probleem? Robbert weet het op te lossen...altijd!

En onze mannen...

van alle markten thuis

Jeroen - stoffering
Rene - lichtmontage en electrotechnicus
Harold - interieurbouwer
Cosmas - staalkunstenaar
Dennis - keuken en badkamerspecialist
Fabian - beton cire
Rene - behanger
John - parketteur

Allemaal - zeer professioneel

Wat opdrachtgevers over Choc Studio zeggen...