logo-mini
image

moderne villa

  • Datum:
    2015
  • Locatie:
    Zwaanshoek
  • Opdracht
    herinrichting villa

Choc Studio kreeg de vrije hand om deze moderne Noord Hollandse villa geheel opnieuw in te richten. Van de wandafwerking tot de vloeren. Van de inbouwkasten tot de superdeluxe maatwerk open haard. Van de riante loungekuil tot het zonnige terras met buitenbarbecue. Van alle kinderslaapkamers, de extra badkamer tot de luxe master bedroom. En natuurlijk van alle meubelen en verlichting tot de meest bijzonder accessoires. Het resultaat: sophisticated met een snufje weelde.
- Februari 2015 gepubliceerd in Stijlvol Wonen (fotografie: Denise Keus - © Sanoma Regional Belgium N.V.) -

Diensten: interieuradvies, interieurontwerp, 3d visualisatie, lichtplan, kleur- en materiaalplan, briefing 3e partijen, begeleiding diverse voorbereidende werkzaamheden, logistieke planning, maatwerk interieurbouw, levering van meubelen, verlichting, vloer, wand- en raambekleding en woonaccessoires.

Meubelen o.a. van Marac (zithoek), Meridiani en Pure Choc. Vloekleden van Limited Edition. Verf van Little Greene, behang van Phillip Jeffries, stoffen van Villa Nova, Zinc en Casamance. Verlichting van Foscarini, Tom Dixon, Maretti en Layer by Adje.

villa stijlvol wonen
moderne villa inrichting
moderne villa omgeving amsterdam
moderne villa keuken
moderne villa keuken
moderne villa amsterdam
moderne villa badkamer
moderne villa terras