Loading...

wonen & interieur

nieuws

mooi opgeborgen

deuren en kasten van Albed

Choc Studio heeft alweer zo'n fijn Italiaans merk aan haar interieurcollectie weten toe te voegen: deurenproducent Albed. Van scheidingsdeuren van metaal en glas tot complete kastsystemen; Albed heeft de mooiste weten uit te ontwikkelen. >> www.albed.it

choc's favorieten

tooy verlichting

Choc Studio is altijd op zoek naar verrassende, nieuwe interieurproducten en merken om mee te kunnen werken. Zo struikelde we in Milaan over dit mooie verlichtinsgmerk Tooy, waarvan we inmiddels een aantal modellen toegepast hebben. De collectie van Tooy is niet heel uitgesproken qua design, maar goed doordacht en bovenal fraai om te zien. Kortom, deze mag blijven! >> www.tooy.it

>> Zie onder collectie meer mooie merken waar Choc Studio graag mee werkt.

stijlvol wonen

publicatie Stijlvol Wonen

Het is altijd leuk om je werk terug te zien in het mooie woonmagazine Stijlvol Wonen. En ook deze wintereditie is er weer een fraai Choc-project opgenomen, namelijk deze bescheiden, maar luxueuze Haarlemse stadswoning.

>> Stijlvol Wonen, editie december 2018. Fotografie: Denise Keus. Zie voor meer binnenkijkers Choc's portfolio

MASTERS OF LXRY

MASTERS OF LXRY 2018

Choc Studio heeft het afgelopen jaar deelgenomen aan MASTERS OF LXRY, dé Nederlandse 'high end lifestyle' beurs die traditiegetrouw in december plaats vindt in de Amsterdamse RAI. Als partner van Orange Yachting - die tijdens de beursdagen het stijlvolle Pardo Yachts vertegenwoordigde - presenteerde Choc Studio zich samen met hotel-restaurant Villa Beukenhof. Naast allerlei moois op het gebied van interieur, kunst, design, mode en snelle voer- en vaartuigen, viel er deze editie ook weer veel lekkers te eten en te drinken. Dus reserveer dit event vast in uw agenda, want we verwachten dat de Masters of LXRY 2019 wederom een feestje wordt!

>> MASTERS OF LXRY - RAI AMSTERDAM - lxry.nl

che buona cucina!

italiaanse keukens

De keuken ervaren we steeds vaker als het hart van de woning: hier wordt als in geen andere ruimte beleefd en geleefd. Ook binnen de interieurs van Choc Studio neemt de keuken een belangrijke rol in. Gezien onze liefde voor Italiaans design is het niet gek dat Italiaanse keukens hierbij onze voorkeur hebben. En om uiting te kunnen geven aan deze liefde, is Choc Studio een samenwerking aangegaan met keukenspecialist Ducth Kitchen Design. Voor het betere (Italiaanse) keukenwerk... bellissimo!
>> afgebeeld keukeneiland is van Cesar Cucine

geen paniek! ...bel een interieurontwerper

hulp interieurontwerp

Het inrichten van een woning is een leuk proces. Toch ervaren velen dit traject als stressvol. Nergens voor nodig. Tenminste als je (1) er kijk op hebt, je niet gek laat maken door het best overweldigende productaanbod, graag allerhande logistieke planningen maakt en bewaakt, het heerlijk vindt om de aannemer, keukenleverancier, schilder, meubelmaker enzovoort aan te sturen. Of je (2) neemt een professional in de arm, die heel graag voor jou het ontwerp maakt, nadenkt over de noodzakelijke werkzaamheden en partijen, alle benodigde woonproducten uitzoekt, er vervolgens voor zorgt dat deze producten op het juiste moment en op de juiste plaats geleverd en geïnstalleerd worden, het aanspreekpunt is voor de diverse betrokken partijen. Choc Studio is zo’n ontwerpbureau: wij nemen onze opdrachtgever mee in het leuke deel van het interieurtraject en ontzorgen bij de minder leuke werkzaamheden. Ook paniek? >> contact

laat je inspireren

woonbeurzen 2018

Waar is het eigenlijk echt lekker interieurinspiratie opsnuiven? Vier interieurbeurzen die ertoe doen:
- Met stip op 1 staat de Salone del Mobile in Milaan. Niet alleen de beurs zelf is een genot om te bezoeken, ook de stad Milaan staat gedurende de beursweek helemaal op z'n kop!
- Goede tweede is de Parijse Maison et Objet. De september-editie is vooral geliefd om de vele stands met woonaccessoires. Wie meer behoefte heeft aan (groot)meubelinspiratie, kan beter de januari-beurs bezoeken.
- Om het jaar is in Kortrijk de interieur biennale. Wat ons betreft is niet iedere editie even succesvol, maar er zijn jaren bij geweest dat we met een dikke glimlach terugreden naar Nederland.
- Ook ons eigen kikkerlandje heeft sinds enkele jaren een interieurbeurs, die zeker de moeite van het bezoeken waard is: Salon Residence in het Singer museum Laren. Of er een nieuwe editie in de planning staat is op het moment van schrijven nog niet bekend. Maar wij komen graag weer: chapeau Residence!

werk aan de winkel

showroom choc studio

Sinds augustus 2018 heeft Choc Studio er een aanzienlijk deel showroomruimte bij. Om deze helemaal naar wens te maken, moest er wel eerst wat werk verzet worden: de stalenkamer bijvoorbeeld is 2x zo groot geworden en er is een keuken bijgeplaatst (ism Dutch Kitchen Design). Ook is er een deel toonkamer bijgekomen, waardoor we meer woonproducten en merken kunnen laten zien en voelen voor de realisatie van onze ontwerpen. Zo hebben we er diverse banken, eetkamerstoelen en woonaccesoires van Marac en Meridiani, (gordijn)stoffen van Zinc, behang van Arte en ontwerpen uit onze eigen Pure Choc-lijn bij. Als nieuw merk hebben we het fraaie Nilson Beds aan onze collectie toegevoegd. Geïnteresseerd in een kennismaking? >> afspraak maken

interieurtrends 2018

interieurtrends 2018

Vele kilometers aan interieurinspiratie opdoen? Dat kan alleen in Milaan tijdens de Salone del Mobile - het leukste interieurevenement van het jaar. En het was ook deze editie weer een feestje!
Dit zijn volgens Choc de meest opvallende trends van 2018:
- Kale muren kunnen anno 2018 echt niet meer: muurafwerking wordt steeds verrassender en inventiever. Denk écht bijzonder behang, maar ook panelen en wandtegels van allerhande materialen. En een kunstwerk of wat photo art is het minste dat opgehangen dient te worden...in heel groot formaat, a.u.b.!
- Pittige kleuren zijn in opkomst, ook voor materialen als natuursteen (we zagen zelfs roze, blauw en groen marmer). Maar ook waterige tinten en pastellen doen het nog steeds goed.
- In slaap vallen is bijna zonde, want de slaapkamer wordt steeds luxueuzer ingericht. Denk weelderig vormgegeven bedden, warme kleden, sexy muurbekleding en riante inloopkasten. Spannend!
- Printstoffen als accentstof zagen we veelvuldig toegepast: bijvoorbeeld op één fauteuil, een enkel kussen of 'n beddensprei. Daarnaast zijn stoffen als velvet en velours nog altijd je van het.
- Grote gebaren werden tijdens de presentaties niet geschuwd: en dan bedoelen we niet één kamerplant ter decoratie, maar een half tuincentrum. Idem voor verlichting: we zagen héle grote lampen en dan het liefst in meertallen toegepast.
- En de zithoek? Alles behalve 'less is more', maar groots opgezet en afgestyled met veel kussens, poefs en bijzettafels.
- Maar de belangrijkste trend dit jaar is 'rond'. Dook de cirkelspiegel en bollamp de afgelopen twee jaar werkelijk overal op, nu zagen we deze vorm waar we ook keken en dan vooral als basis voor tafels, verlichting en vloerkleden.
Zo, bent u weer helemaal bij!

binnenkijken

choc studio in Stijlvol Wonen magazine

Now were talking: alweer een interieur van Choc Studio gepubliceerd in het woonmagazine Stijlvol Wonen. Niet alleen het project zelf was een feestje om te doen, ook over het resultaat zijn wij - en zeker ook onze opdrachtgever - meer dan te spreken! >> zie voor een impressie van deze binnenkijker Choc's portfolio

als een roosje...

beddencollectie meridiani

Echt waar: de mooiste bedden komen uit Italië. Deze worden namelijk met veel liefde gemaakt door meubelfabrikant Meridiani. En niet alleen hun beddencollectie mag er zijn; de gehele meubellijn van Meridiani is prachtig! >> www.meridiani.it

golden touch

choc studio op pinterest 2018

'Diamonds are a girls best friend'. Maar van een beetje goud zijn wij vrouwen over het algemeen ook niet vies. Zeker niet in het interieur! En indien subtiel toegepast, worden ook de mannen van Choc enthousiast van deze gouden woonobjecten. >> inspirerend goud op pinterest.com/golden-touch

"wat moet er perse blijven?"

referenties interieurarchitect

Ruben en Myrthe: "Onze woning was al jaren erg gedateerd en het werd tijd voor De Grote Verandering. We hadden wel een idee wat we mooi vonden, maar geen flauw benul hoe we het moesten aanpakken. Choc Studio kwam bij ons kijken en Julia vroeg heel diplomatiek: 'Wat moet er perse blijven...?'" >> Lees verder over hoe klanten Choc Studio hebben ervaren.

spannend wonen

carre van bloemendaal

Wat een geweldig project: op het Bloemendaalse park Brederode, aan de rand van de duinen, wordt een bijzonder Rijksmonument herontwikkeld. In dit voormalige psychiatrisch ziekenhuis - met z'n bizar hoge plafonds en tot de verbeelding sprekende geschiedenis - zullen 40 luxe woningen gerealiseerd worden. De foto's van de huidige staat en de artist impressions van het beoogde resultaat zijn zeer de moeite van het bekijken waard! >> www.cvanbloemendaal.nl

maatwerk voor op de muren

behang op maat

We zijn gek op behang! Dat komt ook omdat er steeds meer bijzondere behangsoorten op de markt komen. Het Belgische Arte bijvoorbeeld biedt een superdeluxe collectie, van ingetogen structuren tot uitbundige patronen. Voor het betere maatwerk kunnen we zowel het printbehang van Wall & Deco als van Glamora van harte aanbevelen!

choc op instagram