logo-mini
ontwerp en realisatie landhuis regio haarlem

landhuis

  • DATUM:
    2015
  • project:
    particulier
  • opdracht:
    herinrichting

Een woning met een prachtige basis, dit voormalige koetshuis midden in de Noord Hollandse bossen. Het interieur was wel aan een update toe, dus wij hebben de mouwen even flink opgestroopt. De muur tussen de voormalige tv-kamer en keuken is doorgebroken, waardoor de riante - nieuwe - woonkeuken is ontstaan. De houten vloer is aangeheeld, opgeschuurd en lichter gemaakt en alle wanden en het houtwerk in frisse tonen geschilderd. Waar mogelijk is inbouwverlichting aangebracht. Het gebruik van Italiaanse meubelen, riante gordijnen en warme texturen geeft instant luxe aan het interieur. Het resultaat mag er zijn: klassiek met een modern chique twist. Gepubliceerd in de Stijlvol Wonen januari-februari 2015 (fotografie: Denise Keus - © Sanoma Regional Belgium N.V.)

Diensten: interieuradvies, interieurontwerp, 3d visualisatie, lichtplan, kleur- en materiaalplan, logistieke planning, levering van meubelen, verlichting, vloerkleden, muurverf en raambekleding.

Meubelen o.a. van Meridiani en Pure Choc. Kleden van Limited Edition, stoffen van Casamance en Romo. Verlichting van Stout, Fabbian en Modular.

interieur regio haarlem
interieurontwerp landhuis
verbouw en inrichting landhuis
verbouw en inrichting landhuis
keuken interieur
eetkamer interieur