logo-mini
interieurontwerp herenhuis

herenhuis

  • DATUM:
    2015
  • project:
    particulier
  • opdracht:
    herinrichting

Het karakter van dit prachtige herenhuis en de door de bewoners gekozen interieurstijl was niet in balans. Aan de basis van de woning lag het niet. Maar het lukte de bewoners niet om met het interieur de juiste toon te raken. Onze uitdaging was de opdrachtgever ervan te overtuigen om met meer durf aan de slag te gaan. Zo hebben we met meer uitgesproken tonen, kracht en spanning aan het interieur weten te geven. En door vervolgens te werken met maatwerk producten en luxe materialen, is uiteindelijk de gewenste sfeer ontstaan. Maart 2016 gepubliceerd in Stijlvol Wonen (fotografie: Denise Keus - © Sanoma Regional Belgium N.V.)

Diensten: interieuradvies, interieurontwerp, 3d visualisatie, kleurplan en materiaalplan, logistieke planning, ontwerp maatwerk interieurbouw, levering van meubelen, verlichting, vloerkleden, behang, verf, raambekleding en woonaccessoires.

Meubelen o.a. van Meridiani en Pure Choc. Vloerkleden van Limited Edition en The Wool Studio. Verf van Little Greene, stoffen van Romo en Zinc. Verlichting o.a. van Moooi.

haarlem interieurontwerper
totaalinrichting herenhuis
eetkamer herenhuis haarlem
haarlem keukens
haarlem herenhuis interieurontwerp
entree herenhuis haarlem
entree herenhuis haarlem