logo-mini
image

stadswoning

  • Datum:
    2018
  • Locatie:
    Haarlem
  • Opdracht:
    herinrichting

De begane grond van deze stadswoning is door Choc Studio grondig onder handen genomen. Door aan de achterzijde een deel aan te bouwen, is ruimte ontstaan voor een elegante Italiaanse keuken met kookeiland. Tussen de zit- en eethoek is een bio-ethanolhaard geplaatst die niet alleen voor een hoop gezelligheid zorgt, maar meteen als roomdivider dienst doet. De lichte visgraat vloer versus de zwarte kozijnen geven instant luxe aan het geheel. Het vogelbehang en de hoogglans witte lambrisering in de gang, staan garant voor een frisse uitstraling en een veelbelovend entree naar de woonkamer.

Diensten: interieuradvies, interieurontwerp, 3d visualisatie, lichtplan, kleur- en materiaalplan, briefing 3e partijen, begeleiding diverse voorbereidende werkzaamheden, logistieke planning, maatwerk interieurbouw, levering van meubelen, verlichting, vloer, wand- en raambekleding en woonaccessoires.

Meubelen o.a. van Meridiani, Vibieffe, Marac en Pure Choc. Keuken i.s.m. Dutch Kitchen Design. Verf van Little Greene, behang van Arte, stoffen van Romo en Zinc. Verlichting van Moooi, Contardi, Tom Dixon en Modular.