logo-mini

Choc'sDiensten

Een goed interieurontwerp ligt nooit standaard op de plank. Ieder interieur heeft nu eenmaal z'n specifieke gebruikerseisen. En elke opdrachtgever zijn eigen unieke wensen en behoeftes. Choc Studio benadert daarom iedere opdracht met een onbevangen blik. Zo komen wij tot de best passende interieurs.
Voor Choc Studio zijn het interieurontwerp en de realisatie ervan niet los van elkaar te zien. Het eindresultaat van een interieur wordt evengoed bepaald door het ontwerp als door de kwaliteit van uitvoering en gekozen producten en materialen. Met aandacht en zorg gedaan, zullen ontwerp en uitvoering elkaar versterken. En om dat te waarborgen, blijven wij van begin tot eind bij onze projecten betrokken.

  • Ontwerpfase

    Choc Studio maakt en visualiseert altijd meerdere ontwerpen, inclusief een lichtplan en een product-, materiaal- en kleurvoorstel. Uitgangspunt is tot een realistisch en dus concreet uitvoerbaar ontwerp te komen. Voordeel van deze werkwijze is dat het definitieve ontwerp hierdoor een-op-een te vertalen is in het uiteindelijke interieur, inclusief een overzicht van de benodigde werkzaamheden en interieurproducten met bijbehorend kostenplaatje.

  • Begeleidingsfase

    Afhankelijk van het definitief ontwerp, zal bepaald moeten worden welke specialisten voor welke werkzaamheden nodig zijn. In het geval van constructieve aanpassingen bijvoorbeeld (verbouw/aanbouw) zal een aannemer in de arm genomen moeten worden. Maar ook voor minder complexe werkzaamheden zoals schilder-, herstel- en reparatiewerkzaamheden, moeten de juiste partijen bijeengezocht en aangestuurd worden. Choc Studio kan hierin zonodig een regierol aannemen.

  • Realisatiefase

    Choc Studio draagt uiteindelijk zorg voor de selectie, productie, levering en plaatsing van de diverse benodigde woonproducten waaronder stoffering, maatwerk interieurbouw, vloer- en raambekleding, meubelen, verlichting en woonaccessoires.

img

Geïnteresseerd?

kom kennis maken