Loading...

heemstede

nieuwbouwvilla

Object: nieuwbouwvilla

Datum: 2016

Opdracht: interieurontwerp & realisatie

Diensten: interieuradvies - interieurontwerp - 3d visualisatie - lichtplan - kleur- en materiaalplan - briefing 3e partijen - logistieke planning - maatwerk interieurbouw - levering van meubelen, verlichting, vloerbekleding, verf en behang, raambekleding en woonaccessoires.

De toekomstige bewoners van deze nieuwbouwvilla in Heemstede, hadden een leefbaar huis met een warme uitstraling voor ogen. Moderne meubelen, naturele tonen en praktische materialen genoten hierbij de voorkeur. Choc Studio werd als interieurarchitect in de arm genomen om dit te realiseren. Parallel aan het bouwproces van de villa, ontworpen door het Haarlemse architectenbureau Slangen Hulsker,
ontwikkelde Choc Studio het interieurontwerp voor alle vier de woonlagen.Speciale aandacht is hierbij uitgegaan naar de riante 'lounge kelder' met bar en bioscoop-opstelling. De woning inclusief het complete interieur is inmiddels volgens plan en naar grote tevredenheid gerealiseerd. De 3d-impressies geven een idee van het eindresultaat.
entree nieuwbouwwoning
eetkamer 3d impressie
3d plattegrond interieurontwerp
interieur ontwerp serre
inrichting eetkamer heemstede
ontwerp bar in kelder
interieurontwerp souterrain

 vorige alle projecten volgende